Wednesday, 27 March 2013

Pain Please Go Away


Pain pain go away!!!
Please do not come back another day...
Tears falling down my face...
oh how I wish for his warm embrace....
Wonder if he cares about me...
Wonder if this is suppose to be...
How can he stand there and break my heart..
How did we allow us to grow so far apart?...
My dreams of us being happy is not going to come true...
all I am feeling is down and blue....

Pain pain go away...
bring me back to another day..
where he loved me and...
we thought we were meant to be... 
I will not stop loving you that much is true...
but I will be stronger in time...
and not feel so blue....
you will always be in my heart...
even when we are apart...
One day I will have that warm embrace..
and tears will stop flowing down my face....
Pain pain go away...
leave me alone and do not stay....

Publisher: Amy Mistletoe

Saturday, 23 March 2013

Big Bang- Beautiful Night (Studio)

Assalamualaikum...
Hai semua..Entri kali ni aku upload satu video lagu...Actually ni lagu korea...Of course aku memang suka korea...Kalau tak suka takkanlah nak upload suka hati je kan...hoihoi...Ni band favourite aku, BIG BANG...Semua kenal big bang kan??? I mean bukanlah kenal sampai kau pergi salam dengan dia...Hahaha...Take it easy guys...Tak nak cakap banyak dah...So sesiapa nak download tu silakan ya...



video


Publisher: Amy Mistletoe

Friday, 22 March 2013

A Perfect Friends

Assalamualaikum......
Ok entri aku kali ni macam biasa...Still tentang seorang sahabat...Ini adalah antara sahabat yang paling aku sayang a.k.a roomate tersayang aku...Hehehe...Actually, dalam bilik kami dialah yang paling muda...So dia ibarat adik bongsu kami...Like usual adik bongsu memang manja...And roomate aku ni memang manja...hahaha..jangan marah dear... ^_^



Ok this is her...My manja...Hahaha...Nama dia Sayyidatina Al Hurul Aina Bt Azahari...Orangnya secantik dan selembut namanya...Like arabic sikit kan*  And of course satu umur and satu bilik....Comel x comel x??Hehehe...Okay dah nampak yang korang terangguk-angguk tu...10 points for you... :D Oklah...Aku actually memang rasa rapat gilerr dengan si Aina ni...Same goes with roomate aku yang sorang lagi "Amirah Husna"....Yalah kan dah roomate  macamana boleh tak rapat..betul tak??Aku dengan si aina ni boleh dikatakan sekepala....Mana taknya, banyak persamaan antara kami...Contohnya, movie or lagu hindustan...Perghhhhhhh!!!! Bergegar bilik bila kami bergabung suara...Cehhhhh..Wink3....(Tangan ke dada, mata ke atas)...Lagi2 bilik kami bertentangan dengan toilet so memang ramailah pendengar setia yang tak 
diiktiraf tu....hahaha....


That's it my girl...Sentiasalah senyum macam ni....Jangan sedih2 tau...Kecomelan anda akan berkurangan bila anda bersedih...Tak nak kurang comel??Teruskan senyuman ini...hehehe...



Gelak memang gelak, senyum memang senyum, tapi dalam hati ni siapa yang tahu....Actually si Aina ni akan tinggalkan aku, i mean habis tempoh belajar kat sini....Sama macam Amirah Husna, dia akan tingalkan aku....Please aku tak nak korang tinggalkan aku...I can still smile and pretend to everyone that i'm happy... But deep inside is a strong feeling of sadness living within...Rasa sangat berat hati untuk lepaskan si Aina and Mira ni...Tapi aku harus akur dengan keadaan... However, if i choose to be sad but right, things will be better…Someday, at least with this decision, i will have something to be happy about...i'm on the right path....And, one day, with a smile on my lips i will proudly look back and say, “I’ve done the right thing”...I really hope that...  


Hmmmm...Sayu pulak rasa bila fikir yang aina akan pergi....Tak tahulah macamana nanti....Semuanya akan berubah...Harap roomate sem depan sporting macam aina dan mira....Korang memang sporting habis....Semua kaki gelak....And tak lupa jugak si pembuat lawak -------> Amy Mistletoe....hehehe...Sorry kalau selama ni aina terseksa dengan lawak yang emy buat...Emy buat macam tu just nak hidupkan suasana...And just kan hilangkan rasa sunyi dan sedih dalam hati...Kalau boleh emy nak ingat saat2 indah je antara kita...



Ok...This is for you...Senyumlah selalu...Keep a smile on your face and let your personality be your autograph... :) I'll miss u Aina...


NOTE: Don't forget me Aina...Jangan lupakan saat2 kita makan nasi dengan "Sambal Belacan"...I'm gonna miss that moment... ^_^

Publisher: Amy Mistletoe


Wednesday, 20 March 2013

Friendship OF Mine


Assalamualaikum....
Entri aku pada kali ni still tentang seorang sahabat...Aku tak tau la semenjak dua menjak ni aku asyik terfikir tentang betapa pentingnya erti sebuah persahabatan...Hari ni aku nak bercakap tentang roomate aku sendiri....Actually, sem ni adalah sem last untuk aku tinggal bersama dengan roomate aku...Perghhhhh, sumpah aku sedih...Yalah kan, sape la tak sayang roomate...Roomate adalah segala-galanya untuk aku kat sini...And kat bawah ni adalah salah seorang roomate aku...




Ok...Ini adalah salah seorang roomate a.k.a my twins...Hahahaha...Ramai yang cakap aku dengan dia ni twins...Eleh mentang2 la kami chubby & comel...Hehehe...Okay aku ada roomate yang comel, Korang ada????? :D Nama dia Amirah Husna Bt Abu..Sama umur, universiti and of course sebilik...Seriously aku memang sayang roomate aku ni....Yalah kan, time habis waktu kelas kitaorang selalu makan bersama...Best kot...Time tulah kami akan berkongsi cerita...Hinggakan sampai satu masa tu tangan kami dah kering dah tapi cerita tak habis2...Memang tak kering gusi la kalau dapat berbual bersama...Actually dalam sikap dia yang garang tapi tetap ada keriangan disitu....Walaupun kami sebilik tapi sikap dan tabiat kami amat berbeza....


Wahai sahabatku Amirah Husna Bt Abu, aku nak kau tau yang aku sayang kau..Walaupun kadang2 kita ada perselisihan faham, tapi aku tak pernah berhenti sayangkan kau..Jauh di sudut hati aku untuk membenci kau..Kaulah roomate yang setia bersama aku sehingga habis tempoh pembelajaran kita kat sini....Aku tau kadang2 aku ada sakitkan hati kau tanpa aku sedari...Dan untuk itu aku minta maaf...Sakit demam aku kau sentiasa ambil berat..Kadang2 kau teman aku pergi ke klinik..Walaupun aku tahu kau sangat tak suka apabila cuaca panas sebab nanti kau akan berpeluh...Tapi kau tak pernah mengeluh...Aku betul2 hargai ketulusan hati kau itu...Kau memang garang tapi hati kau baik sangat...Masa aku menulis ni pun aku teringat kat kau...Agaknya apa la yang kau buat sekarang ni ek??Makan MAGGI ek??Hahaha.....


Aku harap kau akan sentiasa tersenyum macam ni...

Mira, aku minta maaf ek kalau selama ni aku tak dapat jadi sahabat yang baik untuk kau...Tapi aku dah berusaha untuk menjadi seorang sahabat yang baik...Kadang2 aku nak je berbual dengan kau selalu tapi kau selalu busy dengan pakwe kau..hehehe...Tidak mengapa sebab kalau part tu aku faham...Orang sedang bercinta dikatakan...Aku doakan semoga semua impian kau tercapai...Kau pernah cakap kat aku yang suatu hari nanti kau nak jadi wanita berjaya...InsyaALLAH...


Mira, kadang2 aku menangis juga...Tapi kau selalu bagi semangat pada aku...Kalau kau tak dapat cakap pun, kau mesti text aku...Walaupun kadang2 masa tu kita berdua ada dalam bilik yang sama...Kau memang faham persasaan aku...Aku memang perlukan kau...Aku tak tahu la apa yang akan jadi nanti bila kita dah berpisah...Aku tak nak kau lupakan aku...Jadilah sahabat aku selama-lamanya...Aku harap nanti, kita akan sentiasa berhubung antara satu sama lain...


Aku ingat lagi, bila tiba waktu malam kau akan mengoda aku untuk makan maggi bersama kau...hahaha...Aku memang tak boleh lupa part tu... ^_^



Actually hati aku sedih sangat sekarang...Aku sedih sebab nanti kita akan berpisah...Aku takut yang nanti aku tak kan dapat jumpa kau lagi...Air mata aku mengalir bila aku ingat yang kau akan tinggalkan aku...Aku tak nak...Tapi dalam dunia ni semuanya memerlukan pengorbanan...InsyaALLAH aku akan cuba memahami segalanya...Nanti dah tak akan ada lagi dah orang yang akan kejutkan aku, membebel kat aku...Kadang2 aku dan roomate kita yang lain selalu panggil kau "mak tiri" sebab kau selalu membebel....I'm gonna miss that...

NOTE: Aku harap yang kau tak akan lupakan aku....Jadilah sahabat aku selama-lamanya...I'm gonna miss you...

Publisher: Amy Mistletoe


Sunday, 17 March 2013

Teman Sejati

Assalamualaikum....


Entri aku pada kali pun tentang sahabatku...Tapi kali ni lain sikit sebab aku mulakan dengan video..
Nasyid ini sangatlah bertepatan dengan tajuk entri kali ini kerana tajuk nasyid ini benar-benar sama dengan tajuk entri iaitu Sahabat Sejati...Ok untuk entri kali ni, aku nak cerita tentang sahabatku...Ni adalah entri aku yang kedua berkaitan dengan sahabat..Sungguh indah bukan jika lagu seperti ini ditujukan kepada kita oleh seorang sahabat yang amat kita sayang...Liriknya sungguh mendalam dan mempunyai makna yang tersirat...Hakikatnya, jika ukhuwah yang dibina kerana Allah, serta-merta ukhuwah tersebut akan menjadi lebih indah dan tak ternilai harganya...




Ok ini adalah antara sahabat yang amat aku sayang....Nama dia Che Nuraihan Bt Che Ismail...Di panggil sebagai "Nur" (cahaya)...Ya dia ibarat cahaya dalam persahabatan kami...Dia adalah sahabatku...Satu Universiti, satu kelas...Perjalanan hidup aku memang tak akan lengkap tanpa sahabat aku...ya aku memang perlukan dia kerana dia sahabatku...Alhamdulilah, aku mendapat sahabat dan teman yang baik sepertinya...Dunia aku tidak lengkap tanpamu sahabatku...Aku memang ramai kawan tapi untuk mencari yang betul2 sejati amat susah...Dan dalam satu persimpangan aku bertemu dengan sahabatku ni...


Of course dia memang comel...secomel temanku yang lain (ECAH)...Dia seorang yang lemah lembut dan boleh dikatakan seorang yang pemalu...Apa yang pasti aku sangat menyenangi sikapnya...Dia memang seorang yang memahami...Aku amat bersyukur kerana dikurniakan sahabat sepertinya...Air mata yang terpendam tidak dapat tertahan apabila merindui nya...


Selama ini ku mencari-cari, 
Teman yang sejati, Buat menemani, Perjuangan suci.
Bersyukur kini padaMu Illahi, Teman yang dicari, Selama ini, Telah kutemui.
Dengannya disisi, Perjuangan ini senang diharungi, Bertambah murni kasih Illahi, KepadaMu Allah kupanjatkan doa, Agar berkekalan, Kasih sayang kita.

Petikan lagu Teman Sejati oleh Brothers ini sudah cukup bagi aku untuk memahami nikmat bersahabat kerana Allah S.W.T.'Perjuangan suci' dalam lagu di atas aku kira usaha kami bersama-sama menegakkan syariat Allah dibumiNya....Jangan pernah meningalkan ku wahai sahabatku..

..


Nur, andai suatu hari nur menangis, bagitahu emy ye, jangan pendam seorag diri, emy tak janji yang emy akan buat nur tersenyum, tetapi emy boleh menangis bersama nur...Kalau nanti nur ada masalah, bagitahu emy, emy tak janji yang emy akan menyelesaikan masalah nur tapi nur boleh berkongsi dengan emy kerana kita adalah sahabat...
Kalau satu hari nur perlukan seseorang untuk mendengar cerita nur, insyaALLAH emy janji emy akan ada untuk nur....

Tapi kalau satu hari nur perlukan emy, dan emy tak muncul- muncul mungkin kerana ALLAH lebih memerlukan emy saat itu emy akan perlukan “hadiah” PERSAHABATAN dari nur…

Emy dan nur adalah sahabat...Seandainya suatu hari nanti emy tiada lagi di sisi nur…nur kena ingat bahawa, persahabatan emy dan nur tidak pernah putus dan nur kena belajar erti berdikari dalam persahabatan kerana waktu itu nur akan tahu pentingnya seorang sahabat dalam hidup nur.....




Ya Allah, betapa aku merindui sahabat sejati yang telah Kau anugerahkan kepadaku....Lindungilah, sayangilah serta bahagiakanlah dia.....Redhailah persahabatan kami...Tunjukilah kami jalan yang sebenar-benarnya agar kami dapat mendiami taman indahMu pada suatu hari nanti...Ameen ya Rabbal Aalamin....Salam sayang dari sahabatmu...


NOTE:Thanks sebab dah jadi sahabat emy..InsyaALLAH persahabatan kita tak akan terputus di tengah jalan... :)

Publisher: Amy Mistletoe


Cerita Tentang Kita

Assalamualaikum...

Hari ni aku nak update tentang seorang kawan yang amat bermakna dalam hidup aku...Untuk membina sebuah persahabatan terkadang mengambil masa bertahun2 lamanya, tetapi untuk memusnahkannya mungkin mengambil waktu tidak sampai sesaat pun, untuk itu jujur dan ikhlas adalah kunci dalam setiap persahabatan..Insyaallah..


Ok dia adalah teman baik aku kat Universiti Malaysia Pahang...insyaALLAH dia sahabat dunia dan akhirat aku..Aku sangat meyayangi sahabatku ini...
Suka duka kami kongsi bersama...Sakit demam aku, dia selalu bagi semangat..Waktu ini aku sangat merindui dia...ok nama dia Nur Saydatina Aiesyah Bt Yusof Ali...Aku panggil dia "ecah"Sedapkan nama tu...semanis dan secantik orangnya....nak kenal siapa dia??ok tengok kat bawah ni..



Ok ni lah dia..tak payah nak ternganga sangat la kan..aku tau yang dia comel dan cantik...seindah namanya juga...Indahnya ciptaanmu ya-ALLAH...Comelkan??Dia memang comel sampai ada setengah orang cakap yang dia ni anak bongsu padahal yang sulong...hahahaha...

Memang selalu ada time untuk kami berstory morie...Tak lain tak bukan pasal peribadi la...he3...Yang tu tak boleh nak cerita...Memang terlalu banyak kisah kami...Suka, duka, pahit, masam, kelat dah kami tempuh bersama... :D


Ok yang ni gambar aku dengan dia masa awal sem4...Perlahan dan tak terasa waktu berjalan...aku bahagia mempunyai sahabat sepertinya..Dia seorang yang sangat simple...dia terima kekurangan dan kelebihan aku sebagai sahabatnya..Kadang2 menitis air mata aku apabila merindui sahabatku ini...Dan tak lupa Thanks to Allah S.W.T kerana telah mengurniakan dan memimjamkan aku sahabat yang baik dan faham perasaan aku...Memang tidak dinafikan kadang2 ada perselisihan faham dalam ranjau persahabatn kami..Tapi kami tak pernah putus...Itu adalah asam garam kehidupan..


Ok ni adalah hasil kreativiti si ecah ni...Aku memang suka gambar ni...Simple tapi penuh dengan makna bagi kami berdua..Setiap langkah perjalanan memberikan aku kekuatan dan keberanian...Aku ingin jadikan dia sebagai sahabat dunia dan akhirat aku...insyaALLAH....Kadang2 air mata juga menitik, membayang berjuta langkah yang telah, sedang dan akan tertempuh…Ya akan ku tempuh bersama sahabatku...
Aku kalau boleh tak nak tengok dia menangis...ya kerana dia adalah sahabatku...aku tak nak dia menangis...Ibarat cubit peha kanan, peha kiri juga terasa...Persahabatan yang akrab tidak dapat dipisahkn melainkan dengan kematian ...

NOTE: Thanks ecah sebab dah jadi sahabat emy..insyaALLAH ecah adalah sahabat emy dunia akhirat...Sayang kamu wahai sahabatku... ^_^

Publisher: Amy Mistletoe

Thursday, 14 March 2013

Me & Myself

Halloooo...Assalamualaikum..intoduce diri cikit..Nama Wan Syamimi Ayuni Bt Mohd Nasir..10/4 bulan depan dah masuk 20 tahun..Oppssss..ketepikan umur tu yerrr..Maklumlah manusia cmua mkin tua bkn makin muda kn..betol x?*kalau betul kte geng..kuakua.. :-P owkeyyhhh..aku ni bru je nk *berblogger..bdk baru la snng cter...xnk la nk bt long2 story plak kan..nnti muntah hjau korang bca plak...

FYI aku ni jnis yg berpegang pd ni tau "Kekasih Hilang Dapat Diganti..Kawan Hilang Tidak Dapat Diganti Btw Biarlah Kekasih Hilang Jangan Pulak Kawan Yang Pergi.." Aku ni jnis yg stia kwn..so spe nk kwn dgn aku, aku on je..lgi stu, korang xpyah la nk jd hipokrit *maksud aku just jd dri sdri dh la..klau xska just ckp and seterusnya lah..mlas aku nk ckap bnyak..Tengok kt bwah ni..Itulah aku..*xpyah nk mencebik sgt la kan..aku sdar aku mmg xcntik pown..Tp aku jadi dri aku sdri owkeyyhh...




Ermmm itu je kot untuk kli ni..nk tdr dh..mta dah send request utk pjam dah...nmpknya kna approve jgk la ni..oklah..*selamat malam..Assalamualaikum..Dating lain kali pada entry seterusnya yerr..^_^ 


Publisher: Amy Mistletoe

mIsS My faMIly


Assalamualaikum...hmmm...msti korang trtnya2 kenapa aku tlis entry ni pagi2 buta..kisah plak aku kan..hahhaha..just kidding..actually mata aku dah mengantuk sebenarnya..tapi still xboleh lelap..kenapa ek??*issshhh..apa plak tnya korang, korang mana la tau kan..kuikui..dah2 mlas aku nk panjangkan cerita..actually, aishhhhh dh dua kli actually tp ceritanya belum start2 lagi..hahaha sabar ye..ni nak cerita ni..aku sebenarnya rndu family aku *homesick konon...yelah kan dah 1 bulan lebih tak balik kampung...rindu gilerrr nk pluk bantal lenaku a.k.a adik bongsu aku yang montel (SYAFIKA ALIAA)...sedih giler skarang..bila la bleh balik....


Gambar Hiasan je


Jeng3, aku ada geng pagi ni..roomate aku si Aina pun blum tidur..aku tak tau nak buat apa sekarang..nk call mak tapi dia dah tidur *dk tgh perah otak ttg apa yg nak dcrtakan...terpaksa cari idea lain..bosan je kan..dooommmmmm!!!!(mata tiba2 berubah arah, tbuh jadi seram sejuk je dan apalagi jantung turut sama berkelip *opssss berdenyut la)  tadaaaaaa itu adalh bunyi buku aku yang jatuh la..mesti korang update dalam fikiran tu yang bukan2 kn..erghhh, mana ada HA*** la..klau ada pown buat2 pengsan *bukannya ha*** tau pun yg kte pengsan kn atau korang perlukan CPR drpda dia..huisssshhhh, x rela kak limah....wktu macam nilah tiba2 buku aku jatuh...kesian roomate aku yang dah tidur...terkejut beruk la tu...roomate yang dah "tidur mati" tu Alhamdulilah la kan..xperlu la dia nk exercise jantung pagi2..sorry ye roomate..*jangan salahkan aku ye..salahkan buku tu..spe suruh dia jatuh...hahahahahaha....ngok ngek btul.... :D klau la buku tu bleh bercakap...<--------aku org first yang kena maki and aku jugak org first yang larii..kuakua ^_^....otak aku dh xbetul dah..energy dah xada..kena top up tidur dulu baru energy full...huahhahaha...owkeyhhhh...esok nak call mak..dah rindu tahap dewa dewi dan yang sama waktu denganya..ha mcam tulah gamaknya...orait nanti dating kt entry strusnya plak ek..

Last sekali thanks kepada yang sudi follow blog ni....aku akan cuba yang terbaik untuk berkongsi dengan korang..

Publisher: Amy Mistletoe

SahABat??


Assalamualaikum...belum baca dah berkerut dahi tu....ahaksssss, meh sini nak habaq sikit..entry aku kali ni panjang sikit yer sebab ni luahan dari hati aku sendiri..nak baca silakan skrol samapi habis...kalau malas, nampak tak button pangkah yang kat atas sekali tu??tekan je terus out..hahhaa *kejam sikt je + gurau..just joking la...hanya yang sporting je boleh baca ni..kuikui :D ...ok let's start..hahaha macam game plak kan...xksah la apa pun...janji korang baca...fahami betul2 apa yang aku cakap ni....tajuk pun dah gah kan?? SAHABAT!!! hmmm, amat sukar dicari apa itu sahabat kn?? Inikan pula sahabat sejati...Tetapi sepanjang perjalanan kehidupan ini, aku mula mengerti siapa sahabat..Sahabat yang sentiasa membimbing aku ke jalanNya..Aku gembira, rasa hiba tiada dirasa jika ada sahabat bersamaku....

Sejak dulu dibangku sekolah lagi, aku bersama-sama mereka untuk menuntut ilmu tiada yang tiada penghabisannya..Disitu aku mengenali yang mana kawan dan yang mana lawan..Bukan aku memilih tapi aku cuba melakar corak kehidupan
agar aku dapat menjaga akhlak serta disiplin diri apabila jauh dimata mak dan abah
dan aku yakin kerana sahabat yang baik dapat membimbing aku ke jalan Ilahi..

Dan apabila aku makin dewasa, aku bertemu dengan lebih ramai sahabat..Hidupku penuh warna "bagai pelangi yang cantik coraknya" *cewahhh..sambung lagi "Menghiasi awan biru kehidupanku"...Aku hargai setiap mereka yang hadir mewarnai dan menghiasi keindahanku..Terima kasih kepada mereka semua kerena tidak jemu bersamaku dari dulu, kini dan hingga selamanya...Moga kita sentiasa bersama hanya keranaNya..




Aku memohon kemaafan atas segala salah silapku sepanjang perkenalan kita...Aku tahu banyak salahku dan banyak jua kesalahanku sebagai sahabat dan temanmu, maafkan diri yang tidak pernah sempurna ini...

Sekarang aku makin merindui sahabat yang jauh dariku..Teringat kenangan bersama yang telah kita cipta bersama...happy kan masa tu..Sekarang semua itu hanya dapat ku kenang..Aku harap korang juga masih tidak melupakan kenangan kita yang tidak mungkin akan pernah padam di ingatan...Biar ia bersemi untuk selamanya sahabatku...Rindu korang..




THANK YOU, TERIMA KASIH, Tiada yang lebih indah dalam kehidupan ini untuk dikenangkan melainkan dapat mengenalimu, sahabatku...

Publisher:Amy Mistletoe

Ada apa dengan 12/12/12???

Assalamualaikum...pastikan jawab salam tu dengan hati yang ikhlas ye *ahakssss..tapi kalau tak nak jawab tak pe *kisah plak aku kan..hahahaha..tapi, tapi lagi..dah berapa banyak tapi dah ni.. just nak cakap tapi kalau tak jawab dosa la awoppp... wink3.. OK dah2 la tu pasal tapi2.. tinggalkan yang tu ye.. :D

First of all korang tengok tak tajuk entry aku tu?? errrrrrrr actually mata aku dah naik berbulu bila tengok kat facebook and twitter pasal tarikh 12/12/12??? Ada apa dengan tarikh tu? Meh la sama2 kongsi *yang kedekut boleh main jauh2... hahhaha xde nak serius sangat.. cuma acah sikit je..Ok bagi aku xadelah special sangat kan..tapi maybe *(adoiiii tapi lagi, maybe lagi yang mana satu ni??aishhhhh, xkisah la yang mana satu pun..sambung lagi yang tadi..) tapi mungkin disebabkan tarikh ni cuma ada satu je dalam dunia ni... i mean just sekali je seumur hidup.. sebab 2012 tak akan berulang lagi... grenti memang sebab tu kott.. Ada lagi story ni.. Disebabkan tarikh ni ramai yang bergaduh.. Tau x pasal apa??? Just pasal sape yang first wish happy 12/12/12... Booooooo!! X patut x patut.. Memang x patut..


Ok ni lah tarikh tu... Nampak kan???
errrrmmmm oklah... Ni je entry aku untuk kali ni... Dating lain kali pada entry seterusnya yerrr... Thanks for following.. Love u guyssss.. And xlupa ASSALAMUALAIKUM....


Publisher :Amy mistletoe




Sejujur-jujurnya

Assalamualaikum...
Fuhhhh...Dah lama tak update...Maklumlah buzy memanjang jerr...ahakss...
Honestly, mood aku pada waktu ni amatlah teruk...sangat teruk macam orang baru lepas bersalin..sakit pun ada and tak tahulah...hahaha...sorry yer aku still single..yang beranak tadi tu cuma kias2 je..eh2 mencebik plak yerr..macamla tak pernah berkias...uwekkssss...ok done for membebel benda2 yang tak penting..


Ni sekarang nak start to the point..Sejujur-jujurnya hati aku sedih sangat...macam2 yang bermain dalam kepala otak aku...start dari aku celik mata + buang taik mata sampailah aku tutup mata balik (TIDUR)..
First pasal ptptn tak masuk lagi...sedihnya ya ALLAH...bayangkanlah dalam masa dua bulan aku terpaksa
hidup dengan menungu dan terus menungu...Ok memang aku kena akui yang aku ni kelompok kedua..

So just keep quiet and sit...waiting and waiting...arghhhh...i'm so sick...uwaaa uwaaaa...sedihhh...nak balik rumah la kalau macam ni... :P (alasan semata-mata)


Ok...nilah gambaran aku...waiting and waiting...ishhhh...tau la tak sama..hikhok...
aku tak lah secute budak ni.. (ABAIKAN jelah)


Aku ni asyik gelak je...Tapi seriously aku cakap, dalam hati sape yang tahu...aku jelah yang tahu sebab aku yang rasa....ha mcam tulah gamaknya...orait nanti dating kat entry seterusnya plak ek..

Last sekali thanks kepada yang sudi follow blog ni....aku akan cuba yang terbaik untuk berkongsi dengan korang..


publisher: Amy Mistletoe<3